Training

FotoFlyerLeer effectief communiceren

Komt uw boodschap over? Bereikt u bij anderen wat u wilt bereiken? Bent u zich bewust van uw communicatiegedrag en het effect ervan? Goed nieuws: effectief communiceren is aan te leren. En het kan altijd beter! Maar dan is het wel van belang dat u weet wat uw communicatiestijl is en hoe u deze maximaal kunt benutten.

In de tweedaagse training: ‘Vergroot uw communicatiekracht’ wordt u zich bewust van uw persoonlijke communicatiestijl en het effect ervan op uw omgeving!
Losgekoppeld van uw werkomgeving gaat u in een groep van 14 tot 16 trainees aan de slag met uw persoonlijke communicatiestijl. De groepsomvang maakt het mogelijk om op individuele knelpunten in te zoomen. Een ander voordeel van de groepsgrootte is dat trainees verschillende stijlen kunnen ervaren (en de effecten ervan) en van elkaar leren met als doel: het vergroten van ieders communicatiekracht.

Basis

Twee trainers. Directe feedback. Creatieve leermethodieken. Real life situaties. Kleine groep

Resultaat

U maakt optimaal gebruik van uw persoonlijke communicatiekracht en behaalt daardoor de doelen die u beoogt in uw werksituatie samen met medewerkers, collega’s, leidinggevende(n) en bestuurders.

Bottomline

Een win-win situatie voor alle partijen!

Download hier de flyer van de training


Aanmeldformulier