Diensten

Weizigt Natuur- en Milieucentrum

Ontwikkel samen met het managementteam en haar adviseurs een Businessplan voor de komende vier jaar en begeleid het implementatieproces

Dordrecht

Ontwikkel een goed toepasbare huisstijl: eenduidig en herkenbaar. Duurzaam en binnen budget. Zorg voor draagvlak bij alle betrokken partijen

HAN

Geef advies over vorm en inhoud van het team Corporate Communicatie. Breng in beeld wat de door het Bestuur en klanten gewenste werkwijze is

12

King

Maak een aansprekende promotiefilm voor de nominatie van de KING Best Gejat Prijs. Doel prijs: gemeenten: leer van elkaar!

GDO

Ontwikkel een frisse, aansprekende huisstijl waarin de contouren van Nederland in het logo een prominente plek innemen

RAS project management

Maak van de toekenning van het 1.000ste taaltraject van de stichting RAS een memorabele bijeenkomst voor de gediplomeerden Hago-medewerkers en de branche

123

inz & outz

Doorloop met de directie een positioneringtraject, stel samen een missie en visie op en ontwikkel een aansprekende huisstijl

Bureau Drechtsteden

Adviseer ons bij het opzetten van een regionale communicatie- en marketingstrategie voor de regio Drechtsteden om deze op de kaart te zetten als aantrekkelijk gebied om in te wonen, recreëren en werken.

1

Diensten:

Interim-management

José Coenders adviseert u bij het opzetten van een nieuwe organisatie/afdeling en als uw organisatie een herbezinning doormaakt op missie, taken en inzet van personeel. Ook springt ze bij als een manager tijdelijk moet worden vervangen.

Projectmanagement

Soms hebben organisaties meer werk dan ze aankunnen. Als lijn- of projectmanager pakt José Coenders deze projecten gedreven voor u op. Ze heeft ruime ervaring met het managen van complexe projecten voor opdrachtgevers in diverse branches.

Communicatie-advies

Voor een gedegen communicatiestrategie, helder verwoord en praktisch uitvoerbaar bent u bij José Coenders aan het juiste adres. Zij neemt uw communicatiebeleid onder de loep en brengt in kaart hoe deze uw doelstellingen en ambities effectief ondersteunt.

Coaching

Om werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en mensen te helpen zichzelf verder te ontwikkelen coacht José Coenders medewerkers on the job. Dit gebeurt in de vorm van een intensieve persoonlijke begeleiding bij dagelijkse werkzaamheden.

Training

Bereikt u bij anderen wat u wilt bereiken? Bent u zich bewust van uw communicatiegedrag en het effect ervan? Goed nieuws: effectief communiceren is te leren. José Coenders geeft u inzicht in uw communicatiestijl en hoe u deze maximaal kunt benutten.

Communicatie check-up

Ondersteunt communicatie u bij het realiseren van uw organisatiedoelstellingen? Doe de communicatie check-up en krijg snel zicht op uw communicatie-inzet, het effect daarvan, de knelpunten en mogelijke verbeteringen.

Wat klanten zeggen