José & team

JC Communicatie & Management helpt de (communicatie)kracht van mensen, organisaties en merken te verstevigen en te verbeteren. Met dit bureau haalt u ruim 25 jaar management- en advieservaring in commerciële ondernemingen, non-profitinstellingen en overheden in huis.

(H)echte samenwerking met de klant en opdrachtgever staat voorop. Betrokken, eerlijk, betrouwbaar en professioneel. Of het nu gaat om een strategisch advies, het managen van een project, een tijdelijke versterking in een interim-opdracht, de organisatie van evenementen of het ontwikkelen van een huisstijl of PR-instrumenten. Het uitgangspunt is altijd: uw doelstellingen en ambitie ondersteunen!

Tijdens alle projecten werkt José Coenders nauw samen met interne professionals en ondersteuners. Daarnaast opereert ze in een netwerk van interim-managers, communicatie-adviseurs, trainers en
ondersteuners als webdesigners, vormgevers en drukkers. Zo garandeert ze dat de juiste persoon voor de juiste klus wordt ingezet en zijn producten efficiënt en onder regie te realiseren.
Daarnaast heeft José Coenders samen met communicatiespecialiste Sabine Nicolasen de training ‘Vergroot uw communicatiekracht!’ ontwikkeld.